• Smoke curtain wall cloth

    Kain tembok sandiworo asap

    Panganggone utama kain tembok tirai asap:

    a. Isolasi listrik: kain tembok tirai asap nduweni bahan isolasi listrik sing dhuwur, bisa nahan beban voltase dhuwur, lan bisa digawe kain insulasi, lengen klambi lan produk liyane.

    b. kompensator non-logam: kain karet silikon bisa digunakake minangka piranti sambungan fleksibel kanggo pipa. Bisa ngatasi kerusakan sing disebabake dening ekspansi termal lan kontraksi adhem, lan kain silikon nduweni resistensi suhu dhuwur, anti korosi, kinerja anti-penuaan, keluwesan lan keluwesan. Bisa digunakake ing petroleum, industri kimia, semen, sumber energi lan lapangan liyane.