• Fireproof cloth and Silicone Tape

    Kain tahan api lan Pita Silikon

    Kain tahan api biasane digawe saka geni lan serat sing ora gampang kobong, sing diolah kanthi proses khusus. Fitur utama: ora gampang kobong, tahan suhu dhuwur (550-1100 derajat), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Kain tanpa geni bisa nglindhungi obyek saka titik panas lan area percikan, lan nyegah utawa ngisolasi pembakaran kanthi lengkap.
    Kain geni ora cocok kanggo las lan acara liyane kanthi percikan api lan gampang nyebabake geni. Bisa nolak percikan, slag, spatter las, lan liya-liyane. Bisa ngisolasi papan kerja, misahake lapisan kerja, lan ngilangi risiko geni sing bisa disebabake nalika kerja las. Uga bisa digunakake kanggo jampel cahya, lan nggawe papan kerja sing aman, resik lan standar.