• Explosion proof mastic

    Mastic bukti bledosan

    Produk iki minangka jinis ireng, tanpa pelarut (tanpa rasa), perlindungan lingkungan, ora cilaka kanggo awak manungsa, katon lendir sing ora teratur. Iki digunakake ing pertahanan nasional lan minyak, industri kimia, pompa bensin, gardu, gudang mbebayani lan papan mbebayani liyane, minangka tabung utawa kabel kabel
    Iki digunakake kanggo isolasi lan panyegelan sing bisa diledhot. Bisa digunakake kanggo mbungkus kawat, sendhi, kabel, pipa, kawat lemah, lsp. Kanggo nyegah kobongan.
  • Flexible organic plugging material of intumescent fireproof sealant

    Bahan plugging organik fleksibel saka segel geni tahan api

    Lempung api uga diarani bahan plugging tahan api organik, sing bisa dipérang dadi tas lan kothak. Bahan kasebut utamane digunakake kanggo nyolok bolongan kabel lan kabel kanggo nyegah geni kabel lan kabel nyebar saka bolongan menyang kamar sing jejer lan nyuda kerugian geni. Fungsi pencegahan asap, pencegahan kobongan lan pencegahan debu. Mula, bahan plugging iki digunakake akeh ing pembangkit listrik, perusahaan industri lan pertambangan, gedhong dhuwur, kekuatan nggawe kapal, pos lan telekomunikasi, gardu, metalurgi lan teknik sistem liyane.
  • Inorganic fireproof plugging material

    Bahan plugging tahan api anorganik

    Bahan plugging tahan api anorganik, uga dikenal minangka bahan tahan api sing cepet.
    Biasane diarani cepet nyetel bahan geni
  • Elastic fireproof sealant

    Segel tahan api elastis

    Nggunakake emulsi adhedhasar banyu minangka bahan dhasar, pasang area aplikasi: pasang sambungan segel saka pigura lawang kanthi syarat sing ketat kanggo nyegah asap. Seal tahan api jinis ekspansi, kanggo entuk efek proteksi geni sing dibutuhake, lebokake kekandelan sing wis ditemtokake kanggo nemtokake manawa sealant wis kontak karo permukaan bahan dasar pipa kanggo entuk gaya perekat paling gedhe. Kanggo mastic sing luwih gedhe, sadurunge harden, bisa dicopot nganggo banyu. Sealof tahan api elastis, ngresiki bukaan, lan siyap kanggo ngetrapake permukaan gabungan FS-I kudu dicopot lebu, bledug, noda minyak, es, lilin, lan liya-liyane, lan tetep garing. Salah sawijine komponen, adhedhasar banyu, asam akrilik segel tahan api yaiku segel antijamur kinerja tinggi lan elastis. Bisa tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur. Bisa tahan suhu dhuwur, suhu sithik, ultra-dhuwur, medium, tekanan rendah lan tekanan negatif, uga kecepatan dhuwur. Sealant tunggal komponen, non adesif, abang peteng, segel tempel ireng, ora padhet ing suhu ruangan lan ablates ing suhu dhuwur Seal retardant minangka jinis anyar saka siji komponen. Ing taun-taun pungkasan, kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan teknologi hemat energi, digabung karo kaluwihan produk domestik lan manca, digawe saka bahan molekul sing dhuwur.
  • Fire retardant tape

    Pita tahan api

    Produk iki cocog kanggo nyegah kabel listrik lan kabel komunikasi, sing penting banget kanggo ngilangi bebaya sing didhelikake, supaya operasi normal saluran transmisi lan distribusi listrik lan jalur komunikasi. Pita tahan api perekat diri sing diproduksi dening perusahaan kami minangka jinis produk tahan api anyar kanggo kabel listrik lan komunikasi. Keuntungan saka kinerja tahan geni lan tahan geni, adhesif dhewe lan operasional. Panggunaan non-beracun, tanpa rasa lan bebas polusi, lan ora mengaruhi kapasitas nggawa kabel saiki ing operasi kabel. Amarga pita geni tahan api adhesive digunakake kanggo mbungkus permukaan selubung kabel, nalika ana geni, bisa cepet nggawe lapisan karbonisasi kanthi resistensi oksigen lan insulasi panas, sing kanthi efektif nyegah kabel kasebut ora kobong.
  • Fire retardant bag

    Tas tahan api

    Tas tahan api Db-a3-cd01 minangka jinis tahan api tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan Weicheng miturut standar nasional anyar gb23864-2009 (bahan plugging tahan api). Bentuk tas tahan api db-a3-cd01 kaya bantal cilik, lapisan njaba digawe saka kain serat kaca sing dirawat, lan interior diisi karo campuran bahan non-bahan bakar sing ora anorganik lan bahan tambahan khusus. Produk kasebut ora beracun, tanpa rasa, bebas korosi, tahan banyu, tahan minyak, tahan Hygrothermal, tahan siklus beku-cair lan karakteristik ekspansi sing apik. Bisa dibongkar lan digunakake maneh sakarepe. Bisa digawe kanthi macem-macem bentuk firewall lan lapisan tahan api miturut macem-macem syarat pangguna, lan uga bisa digunakake kanggo nyolok bolongan sing mbutuhake perawatan geni. Nalika nemoni geni, bahan ing paket tahan api digawe panas lan ditambahi dadi blok sarang lebah, nggawe lapisan panyegelan sing ketat kanggo nggayuh pencegahan geni lan insulasi panas, lan kanthi efektif ngontrol geni ing jajaran lokal. Nalika kekandelan plugging tekan 240mm, watesan resistensi geni bisa nganti luwih saka 180min.
  • Fireproof coating board (model: dc-a2-cd08)

    Papan lapisan tahan api (model: dc-a2-cd08)

    sistem plate sealing dc-a2-cd08 fireproof minangka jinis bahan tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan kami, tanpa ambu, tanpa halogen, kanthi tahan cuaca sing apik, kenceng asap lan kenceng hawa. Iki digunakake kanthi akeh ing tenaga nuklir, telekomunikasi listrik, metalurgi lan industri petrokimia. Amarga pambangunane gampang, mula bisa ngirit tenaga kerja lan nyuda biaya. Cocog banget kanggo ngganti kabel bagean sing penting ing awak.
  • Cable fire retardant coating

    Lapisan tahan api kabel

    Lapisan tahan api kabel tipe CDDT-AA minangka jinis lapisan tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut standar Menteri Keamanan Umum GA181-1998. Produk kasebut digawe saka kabeh jinis tahan api, plastik lan liya-liyane. Iki minangka kabel banyu lan listrik sing maju ing negara kasebut. Produk iki bisa ngasilake jampel busa spons sing seragam lan padhet nalika digawe panas. Bisa nyekat lan mblokir panyebaran lan panyebaran nyala kanthi efektif, lan nglindhungi kabel lan kabel. Keuntungan utamane yaiku: perlindungan lingkungan, ora ana polusi, ora beracun lan tanpa rasa, ora ana ancaman kanggo kesehatan personel lapisan. Produk iki uga nduweni ciri nutupi tipis, adhesi sing kuat, keluwesan sing apik, lan fungsi isolasi lan anti korosi sing apik.
  • Fire barrier

    Alangi geni

    Alangi geni anorganik Dc-a1-cd04 uga diarani alangi geni utawa lempeng tahan api sing ora gampang kobong. Papan iki digawe saka macem-macem bahan sing ora bisa dibakar kanthi nggunakake ilmiah lan pencet. Iki nduweni kinerja tahan api sing apik, wektu ora ngobong luwih saka 3 jam yen ana geni, kekuatan mekanik sing dhuwur, non bledosan, tahan banyu lan minyak, tahan korosi kimia sing kuat, non-beracun lan karakteristik liyane. Ing tes pembakaran alangan geni anorganik dc-a1-cd04, suhu api paling apik yaiku 1000 ℃ tanpa deformasi, kabeh indeks memenuhi persyaratan gb23864-2009, lan kinerja pembakaran tekan standar (incombustibility) sing ditemtokake ing GB / t2408 -2008. Alangi geni anorganik Dc-a1-cd04 utamane ditrapake kanggo nglindhungi geni lan misahake kabel kabel kanthi macem-macem level voltase nalika dipasang ing krenjang utawa jembatan Iki digunakake ing teknik kabel pembangkit listrik, perusahaan kimia, perusahaan peleburan wesi lan baja , tambang lan papan intensif kabel liyane ing China.
  • Intumescent fireproof sealant

    Seal tungku geni

    Nggunakake emulsi adhedhasar banyu minangka bahan dhasar, pasang area aplikasi: pasang sambungan segel saka pigura lawang kanthi syarat sing ketat kanggo nyegah asap. Seal tahan api jinis ekspansi, kanggo entuk efek proteksi geni sing dibutuhake, lebokake kekandelan sing wis ditemtokake kanggo nemtokake manawa sealant wis kontak karo permukaan bahan dasar pipa kanggo entuk gaya perekat paling gedhe. Kanggo mastic sing luwih gedhe, sadurunge harden, bisa dicopot nganggo banyu. Sealof tahan api elastis, ngresiki bukaan, lan siyap kanggo ngetrapake permukaan gabungan FS-I kudu dicopot lebu, bledug, noda minyak, es, lilin, lan liya-liyane, lan tetep garing. Salah sawijine komponen, adhedhasar banyu, asam akrilik segel tahan api yaiku segel antijamur kinerja tinggi lan elastis. Bisa tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur. Bisa tahan suhu dhuwur, suhu sithik, ultra-dhuwur, medium, tekanan rendah lan tekanan negatif, uga kecepatan dhuwur. Sealant tunggal komponen, non adesif, abang peteng, segel tempel ireng, ora padhet ing suhu ruangan lan ablates ing suhu dhuwur Seal retardant minangka jinis anyar saka siji komponen. Ing taun-taun pungkasan, kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan teknologi hemat energi, digabung karo kaluwihan produk domestik lan manca, digawe saka bahan molekul sing dhuwur.
  • Fire stop module

    Modul mandheg geni

    Modul retardan geni Dm-a3-cd05 digawe saka bahan ekspansi tahan tahan api sing ora beracun lan proses khusus. Umume digunakake ing kabel listrik, kabel lan peralatan listrik sing ana ing geni, listrik, komunikasi, metalurgi, petrokimia lan industri liyane.