• Non expansive fire retardant coatings for indoor steel structures

    Lapisan tahan api tanpa jembar kanggo struktur baja ing njero ruangan

    Konstruksi sing gampang: nyemprot, nutupi roller lan sikat bisa digunakake. Adhesi sing kuat: nduweni adhesi sing kuat kanggo jinis epoksi, jinis alkyd lan primer antirust tipe fenolik, sing solid lan awet, akeh digunakake, kanthi kualitas apik lan regane murah. Cdgc - pelapis tahan api struktur baja ultra-tipis ing njero ruangan cocok kanggo nglindhungi geni anggota sing nggawa beban saka macem-macem proyek struktur baja kanthi watesan resistensi geni luwih saka 2 jam.