• Non expansive fire retardant coating for outdoor steel structure

    Lapisan tahan api tanpa jembar kanggo struktur baja ruangan

    Aplikasi: Kaya aerospace, petroleum, industri kimia, tenaga listrik, metalurgi, pertahanan nasional, industri ringan lan tekstil lan bangunan njaba liyane sing nglindhungi geni komponen-komponen strukture baja abot, lan cocog banget kanggo sawetara proyek struktur baja kanthi risiko kebakaran bahan kimia hidrokarbon (kayata minyak, pelarut, lsp), kayata teknik petrokimia, garasi, platform pengeboran minyak, bingkai dhukungan fasilitas panyimpenan minyak.