Minangka jinis bahan plugging anyar, modul tahan api kanthi cepet nyakup bahan plugging sing dhuwur lan dadi favorit liyane ing pasar bahan konstruksi. Lair saka modul tahan api nggawe bahan plugging tradisional ilang warna, lan aplikasi modul tahan api ngowahi pola pola plugging tahan api. Modul retardan geni Dm-a3-cd05 digawe saka bahan ekspansi tahan tahan api sing ora beracun lan proses khusus. Umume digunakake ing kabel listrik, kabel lan peralatan listrik sing ana ing geni, listrik, komunikasi, metalurgi, petrokimia lan industri liyane.

Modul pencegahan geni Weicheng minangka firewall sing paling aman, kita bisa.


Wektu kiriman: Jul-13-2020