Seal tungku geni

Nggunakake emulsi adhedhasar banyu minangka bahan dhasar, pasang area aplikasi: pasang sambungan segel saka pigura lawang kanthi syarat sing ketat kanggo nyegah asap. Seal tahan api jinis ekspansi, kanggo entuk efek proteksi geni sing dibutuhake, lebokake kekandelan sing wis ditemtokake kanggo nemtokake manawa sealant wis kontak karo permukaan bahan dasar pipa kanggo entuk gaya perekat paling gedhe. Kanggo mastic sing luwih gedhe, sadurunge harden, bisa dicopot nganggo banyu. Sealof tahan api elastis, ngresiki bukaan, lan siyap kanggo ngetrapake permukaan gabungan FS-I kudu dicopot lebu, bledug, noda minyak, es, lilin, lan liya-liyane, lan tetep garing. Salah sawijine komponen, adhedhasar banyu, asam akrilik segel tahan api yaiku segel antijamur kinerja tinggi lan elastis. Bisa tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur. Bisa tahan suhu dhuwur, suhu sithik, ultra-dhuwur, medium, tekanan rendah lan tekanan negatif, uga kecepatan dhuwur. Sealant tunggal komponen, non adesif, abang peteng, segel tempel ireng, ora padhet ing suhu ruangan lan ablates ing suhu dhuwur Seal retardant minangka jinis anyar saka siji komponen. Ing taun-taun pungkasan, kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan teknologi hemat energi, digabung karo kaluwihan produk domestik lan manca, digawe saka bahan molekul sing dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Seal tungku geni
Model Spesifikasi 25 pcs / kothak
Kaluwihan Produk Volume ngembang luwih saka 5 kali ing geni, duwe keluwesan lan adhesi sing apik, lan mbentuk struktur jaringan sing kandhel sawise diobong; bisa kanthi efektif nyegah geni lan panas transfer; efisiensi tinggi tahan api, konstruksi sing trep
Lingkup Aplikasi 1. Sealing lumahing kesenjangan papan lantai sing terlantar, caulking tembok, pipa mekanik, pipa ventilasi, pipa isolasi termal, lsp. 2. Papan nutupi geni kanggo nutup kesenjangan; sendi ing antarane tembok ndhuwur lan papan lantai; 3. Pipa plastik (≤50mm) celah penetrasi; kesenjangan penetrasi saluran HVAC
Resistensi Geni 120min

Pambuka

Umume, sealant geni dites kanthi metode vertikal. Miturut efek tes, bisa dipérang dadi FV-0, Fv-1 lan Fv-2 saka dhuwur nganti ngisor. Utamane digunakake kanggo panyegelan struktur tembok geni tirai, lan butuh kemampuan deformasi anti pamindahan lan pencegahan kobongan lan asap, segel tahan api asam Acrylic kompatibel karo jinis bedhil. Konsep pengukuran geni-proof sealant tipe bahan tahan api yaiku salah sawijining bahan panyegelan plastik polimer kanggo plugging, sing nduweni dual kinerja sealing lan geni-proof, lan cocog kanggo konstruksi tahan api. Ruang lingkup konstruksi kalebu pipa logam, pipa isolasi panas lan sendi bangunan. Strip adesif sing digunakake ing lawang tahan api saka sealant tahan api ora bisa memenuhi syarat tahan api, Priksa kanthi visual manawa ora ana bintik-bintik putih sing ora bisa dibakar ing karet karet kasebut. Yen sampeyan nggunakake korek api kanggo nyunari, apa maneh, yen ora nginstal strip segel, fungsi pencegahan geni lan isolasi asap lawang geni baja kena pengaruh banget.

Sealof tahan api cocok kanggo konstruksi gabungan ing antarane langit-langit lan awak tembok, utamane kanggo sendi sing luwih dawa. Amarga konstruksi penyemprotan gampang, bisa ngirit tenaga kerja lan nyuda biaya sajrone konstruksi. Sawise diresiki nganggo banyu, bisa mari kabeh banjur dicet. Jembar maksimum gabungan resistensi geni bisa 6 inci, lan efisiensi resistensi geni saka posisi gabungan bisa nganti 2 jam.

Indeks Kinerja

1
Intumescent-fireproof-sealant-(2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhengan produk