• Flexible organic plugging material of intumescent fireproof sealant

    Bahan plugging organik fleksibel saka segel geni tahan api

    Lempung api uga diarani bahan plugging tahan api organik, sing bisa dipérang dadi tas lan kothak. Bahan kasebut utamane digunakake kanggo nyolok bolongan kabel lan kabel kanggo nyegah geni kabel lan kabel nyebar saka bolongan menyang kamar sing jejer lan nyuda kerugian geni. Fungsi pencegahan asap, pencegahan kobongan lan pencegahan debu. Mula, bahan plugging iki digunakake akeh ing pembangkit listrik, perusahaan industri lan pertambangan, gedhong dhuwur, kekuatan nggawe kapal, pos lan telekomunikasi, gardu, metalurgi lan teknik sistem liyane.