• Elastic fireproof sealant

    Segel tahan api elastis

    Nggunakake emulsi adhedhasar banyu minangka bahan dhasar, pasang area aplikasi: pasang sambungan segel saka pigura lawang kanthi syarat sing ketat kanggo nyegah asap. Seal tahan api jinis ekspansi, kanggo entuk efek proteksi geni sing dibutuhake, lebokake kekandelan sing wis ditemtokake kanggo nemtokake manawa sealant wis kontak karo permukaan bahan dasar pipa kanggo entuk gaya perekat paling gedhe. Kanggo mastic sing luwih gedhe, sadurunge harden, bisa dicopot nganggo banyu. Sealof tahan api elastis, ngresiki bukaan, lan siyap kanggo ngetrapake permukaan gabungan FS-I kudu dicopot lebu, bledug, noda minyak, es, lilin, lan liya-liyane, lan tetep garing. Salah sawijine komponen, adhedhasar banyu, asam akrilik segel tahan api yaiku segel antijamur kinerja tinggi lan elastis. Bisa tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur. Bisa tahan suhu dhuwur, suhu sithik, ultra-dhuwur, medium, tekanan rendah lan tekanan negatif, uga kecepatan dhuwur. Sealant tunggal komponen, non adesif, abang peteng, segel tempel ireng, ora padhet ing suhu ruangan lan ablates ing suhu dhuwur Seal retardant minangka jinis anyar saka siji komponen. Ing taun-taun pungkasan, kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan teknologi hemat energi, digabung karo kaluwihan produk domestik lan manca, digawe saka bahan molekul sing dhuwur.
  • Intumescent fireproof sealant

    Seal tungku geni

    Nggunakake emulsi adhedhasar banyu minangka bahan dhasar, pasang area aplikasi: pasang sambungan segel saka pigura lawang kanthi syarat sing ketat kanggo nyegah asap. Seal tahan api jinis ekspansi, kanggo entuk efek proteksi geni sing dibutuhake, lebokake kekandelan sing wis ditemtokake kanggo nemtokake manawa sealant wis kontak karo permukaan bahan dasar pipa kanggo entuk gaya perekat paling gedhe. Kanggo mastic sing luwih gedhe, sadurunge harden, bisa dicopot nganggo banyu. Sealof tahan api elastis, ngresiki bukaan, lan siyap kanggo ngetrapake permukaan gabungan FS-I kudu dicopot lebu, bledug, noda minyak, es, lilin, lan liya-liyane, lan tetep garing. Salah sawijine komponen, adhedhasar banyu, asam akrilik segel tahan api yaiku segel antijamur kinerja tinggi lan elastis. Bisa tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur. Bisa tahan suhu dhuwur, suhu sithik, ultra-dhuwur, medium, tekanan rendah lan tekanan negatif, uga kecepatan dhuwur. Sealant tunggal komponen, non adesif, abang peteng, segel tempel ireng, ora padhet ing suhu ruangan lan ablates ing suhu dhuwur Seal retardant minangka jinis anyar saka siji komponen. Ing taun-taun pungkasan, kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan teknologi hemat energi, digabung karo kaluwihan produk domestik lan manca, digawe saka bahan molekul sing dhuwur.