• Nanocloth

    Nanocloth

    Kain serat keramik digawe saka serat keramik lan proporsi serat organik, dilapisi serat kaca (kawat baja), dipintal dadi benang, banjur ditenun dadi kain.
  • Smoke curtain wall cloth

    Kain tembok sandiworo asap

    Panganggone utama kain tembok tirai asap:

    a. Isolasi listrik: kain tembok tirai asap nduweni bahan isolasi listrik sing dhuwur, bisa nahan beban voltase dhuwur, lan bisa digawe kain insulasi, lengen klambi lan produk liyane.

    b. kompensator non-logam: kain karet silikon bisa digunakake minangka piranti sambungan fleksibel kanggo pipa. Bisa ngatasi kerusakan sing disebabake dening ekspansi termal lan kontraksi adhem, lan kain silikon nduweni resistensi suhu dhuwur, anti korosi, kinerja anti-penuaan, keluwesan lan keluwesan. Bisa digunakake ing petroleum, industri kimia, semen, sumber energi lan lapangan liyane.
  • Fire blanket

    Kemul geni

    Produk iki gampang digawa, konfigurasi sing gampang, bisa digunakake kanthi cepet, lan minangka perlindungan lingkungan ijo, minangka pilihan pencegahan geni, pemadam kebakaran, lan penanganan darurat. "Luwih becik ora nggunakake, tinimbang ora duwe sawetara wektu.".
  • Fireproof tarpaulin

    Terpal geni

    Terpal tahan api digawe saka kain serat kaca sing tahan suhu tinggi, anti karat lan kekuatan tinggi, sing kalender utawa diresapi nganggo karet silikon. Iki minangka produk material gabungan anyar kanthi kinerja dhuwur lan multi-guna.
  • Fireproof cloth and Silicone Tape

    Kain tahan api lan Pita Silikon

    Kain tahan api biasane digawe saka geni lan serat sing ora gampang kobong, sing diolah kanthi proses khusus. Fitur utama: ora gampang kobong, tahan suhu dhuwur (550-1100 derajat), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Kain tanpa geni bisa nglindhungi obyek saka titik panas lan area percikan, lan nyegah utawa ngisolasi pembakaran kanthi lengkap.
    Kain geni ora cocok kanggo las lan acara liyane kanthi percikan api lan gampang nyebabake geni. Bisa nolak percikan, slag, spatter las, lan liya-liyane. Bisa ngisolasi papan kerja, misahake lapisan kerja, lan ngilangi risiko geni sing bisa disebabake nalika kerja las. Uga bisa digunakake kanggo jampel cahya, lan nggawe papan kerja sing aman, resik lan standar.
  • Fire retardant cloth

    Kain tahan api

    Kain tahan api biasane digawe saka geni lan serat sing ora gampang kobong, sing diolah kanthi proses khusus. Fitur utama: ora gampang kobong, tahan suhu dhuwur (550-1100 derajat), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Kain tanpa geni bisa nglindhungi obyek saka titik panas lan area percikan, lan nyegah utawa ngisolasi pembakaran kanthi lengkap.