• Fire retardant cloth

    Kain tahan api

    Kain tahan api biasane digawe saka geni lan serat sing ora gampang kobong, sing diolah kanthi proses khusus. Fitur utama: ora gampang kobong, tahan suhu dhuwur (550-1100 derajat), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Kain tanpa geni bisa nglindhungi obyek saka titik panas lan area percikan, lan nyegah utawa ngisolasi pembakaran kanthi lengkap.