• Fire retardant bag

    Tas tahan api

    Tas tahan api Db-a3-cd01 minangka jinis tahan api tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan Weicheng miturut standar nasional anyar gb23864-2009 (bahan plugging tahan api). Bentuk tas tahan api db-a3-cd01 kaya bantal cilik, lapisan njaba digawe saka kain serat kaca sing dirawat, lan interior diisi karo campuran bahan non-bahan bakar sing ora anorganik lan bahan tambahan khusus. Produk kasebut ora beracun, tanpa rasa, bebas korosi, tahan banyu, tahan minyak, tahan Hygrothermal, tahan siklus beku-cair lan karakteristik ekspansi sing apik. Bisa dibongkar lan digunakake maneh sakarepe. Bisa digawe kanthi macem-macem bentuk firewall lan lapisan tahan api miturut macem-macem syarat pangguna, lan uga bisa digunakake kanggo nyolok bolongan sing mbutuhake perawatan geni. Nalika nemoni geni, bahan ing paket tahan api digawe panas lan ditambahi dadi blok sarang lebah, nggawe lapisan panyegelan sing ketat kanggo nggayuh pencegahan geni lan insulasi panas, lan kanthi efektif ngontrol geni ing jajaran lokal. Nalika kekandelan plugging tekan 240mm, watesan resistensi geni bisa nganti luwih saka 180min.