Tas tahan api

Tas tahan api Db-a3-cd01 minangka jinis tahan api tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan Weicheng miturut standar nasional anyar gb23864-2009 (bahan plugging tahan api). Bentuk tas tahan api db-a3-cd01 kaya bantal cilik, lapisan njaba digawe saka kain serat kaca sing dirawat, lan interior diisi karo campuran bahan non-bahan bakar sing ora anorganik lan bahan tambahan khusus. Produk kasebut ora beracun, tanpa rasa, bebas korosi, tahan banyu, tahan minyak, tahan Hygrothermal, tahan siklus beku-cair lan karakteristik ekspansi sing apik. Bisa dibongkar lan digunakake maneh sakarepe. Bisa digawe kanthi macem-macem bentuk firewall lan lapisan tahan api miturut macem-macem syarat pangguna, lan uga bisa digunakake kanggo nyolok bolongan sing mbutuhake perawatan geni. Nalika nemoni geni, bahan ing paket tahan api digawe panas lan ditambahi dadi blok sarang lebah, nggawe lapisan panyegelan sing ketat kanggo nggayuh pencegahan geni lan insulasi panas, lan kanthi efektif ngontrol geni ing jajaran lokal. Nalika kekandelan plugging tekan 240mm, watesan resistensi geni bisa nganti luwih saka 180min.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Paket Firestop
Model spesifikasi 320 * 180 * 40
260 * 150 * 30
240 * 120 * 30
Komposisi Perlite, vermikulit, kain kaca,
Paket Bagged
Panggunaan Produk Iki digunakake kanggo nutup bolongan sing dibentuk nalika kabel, kabel, pipa udara lan benda nembus liyane ngliwati tembok partisi utawa alangan, sing bisa nyegah panyebaran geni, utamane cocog kanggo bagean penting sing kabel asring diganti
Kaluwihan Produk Konstruksi sederhana, bisa dibongkar lan digunakake bola-bali
Resistensi Geni 180min

Pambuka

Tas tahan api digunakake kanggo tembok pemisahan tinimbang bata tahan api, katun slag, wol keramik lan bahan liyane ing jaman mbiyen. Yen dibandhingake, tas tahan api duwe efek isolasi panas sing luar biasa.

Lamaran

Paket tahan api Db-a3-cd01 cocok kanggo nyisipake macem-macem penetrasi listrik, telekomunikasi, pos, industri kimia, pertambangan, perusahaan, teknik bangunan lan teknik lemah, kayata pasang bolongan sing dibentuk nalika penetrasi kayata kabel, pipa minyak , pipa udara, pipa gas, pipa logam, lsp. liwat tembok pemisahan utawa lapisan partisi, sing bisa mandhegake nyala nyala, utamane cocog kanggo bagean-bagean penting kabel sing asring diganti.

Indeks Kinerja

1
Fire-retardant-bag-(2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhengan produk