• Non expansive fire retardant coating for outdoor steel structure

    Lapisan tahan api tanpa jembar kanggo struktur baja ruangan

    Aplikasi: Kaya aerospace, petroleum, industri kimia, tenaga listrik, metalurgi, pertahanan nasional, industri ringan lan tekstil lan bangunan njaba liyane sing nglindhungi geni komponen-komponen strukture baja abot, lan cocog banget kanggo sawetara proyek struktur baja kanthi risiko kebakaran bahan kimia hidrokarbon (kayata minyak, pelarut, lsp), kayata teknik petrokimia, garasi, platform pengeboran minyak, bingkai dhukungan fasilitas panyimpenan minyak.
  • Non expansive fire retardant coatings for indoor steel structures

    Lapisan tahan api tanpa jembar kanggo struktur baja ing njero ruangan

    Konstruksi sing gampang: nyemprot, nutupi roller lan sikat bisa digunakake. Adhesi sing kuat: nduweni adhesi sing kuat kanggo jinis epoksi, jinis alkyd lan primer antirust tipe fenolik, sing solid lan awet, akeh digunakake, kanthi kualitas apik lan regane murah. Cdgc - pelapis tahan api struktur baja ultra-tipis ing njero ruangan cocok kanggo nglindhungi geni anggota sing nggawa beban saka macem-macem proyek struktur baja kanthi watesan resistensi geni luwih saka 2 jam.
  • Outdoor intumescent fireproof coating for steel structure

    Lapisan geni tahan api ing njero ruangan kanggo struktur baja

    Lapisan geni tahan api kanggo struktur baja minangka produk perlindungan lingkungan bermutu anyar sing dikembangake dening perusahaan miturut standar nasional gb14907-2018. Nalika produk digawe panas, komponen umpluk ing film bakal bosok nalika digawe panas kanggo nggawe insulasi termal sing padhet lan seragam lan lapisan karbon ekspansi isolasi oksigen. Supaya nglindhungi struktur baja.
  • Indoor intumescent fireproof coating for steel structure

    Lapisan geni tahan api njero ruangan kanggo struktur baja

    Konstruksi sing gampang: nyemprot, nutupi roller lan sikat bisa digunakake. Adhesi sing kuat: nduweni adhesi sing kuat kanggo jinis epoksi, jinis alkyd lan primer antirust tipe fenolik, sing solid lan awet, akeh digunakake, kanthi kualitas apik lan regane murah. Cdgc - pelapis tahan api struktur baja ultra-tipis ing njero ruangan cocok kanggo nglindhungi geni anggota sing nggawa beban saka macem-macem proyek struktur baja kanthi watesan resistensi geni luwih saka 2 jam. Kayata aerospace, petroleum, industri kimia, tenaga listrik, metalurgi, pertahanan nasional, industri ringan lan tekstil lan bangunan njaba liyane nglindhungi bagean strukture baja abot, lan cocog banget kanggo sawetara proyek struktur baja kanthi risiko kebakaran bahan kimia hidrokarbon (kayata minyak, pelarut, lsp), kayata teknik petrokimia, garasi, platform pengeboran minyak, bingkai dhukungan fasilitas panyimpenan minyak, lsp.