Kemul geni

Produk iki gampang digawa, konfigurasi sing gampang, bisa digunakake kanthi cepet, lan minangka perlindungan lingkungan ijo, minangka pilihan pencegahan geni, pemadam kebakaran, lan penanganan darurat. "Luwih becik ora nggunakake, tinimbang ora duwe sawetara wektu.".


Detail Produk

Tag Produk

(1) 1 m * 1 m (2) 1.2 m * 1.2 m (3) 1,5 m * 1.5 m (4) 1 m * 1.8 m (5) 2 m * 2 m. Tilas spesifikasi kasebut cocog kanggo mateni sumber geni sing luwih cilik, lan spesifikasi sing terakhir cocog kanggo mateni sumber geni sing luwih gedhe lan mbungkus wong supaya bisa uwal. Kabeh produk dikemas ing kothak plastik warna gelut geni utawa tas kain abang supaya gampang diakses.

cara panggunaan

Ing tahap wiwitan kobongan, kemul geni langsung ditutup karo sumber geni, lan sumber geni bisa dipateni kanthi cepet.

Aplikasi utama

1. Yen ana geni, kemul uwal geni ditutupi ing awak utawa awak obyek sing arep diluwari, supaya cepet uwal saka geni, sing nyedhiyakake pitulung sing apik kanggo mbantu awake dhewe utawa evakuasi wong akeh kanthi aman . Yen ana kacilakan kebakaran nyata, sampeyan bisa nganggo kemul geni, sing bisa nyuda resiko kobongan.

2. Iki minangka alat pemadam kebakaran awal sing sederhana kanggo perusahaan, pusat perbelanjaan, kapal, mobil lan bangunan sipil.

Kaluwihan

Selimut geni minangka perawatan khusus saka kain twill serat kaca, kanthi ciri alus, alus, kompak lan liyane. Bisa ngisolasi sumber panas kanthi efektif lan mbungkus obyek sing ora rata kanthi gampang. Selimut bisa digunakake kaping pirang-pirang tanpa karusakan.

Kauntungane kemul geni yaiku: 1. Ora ana periode kegagalan; 2. Ora ana polusi sekunder; 3. Isolasi lan tahan suhu dhuwur; 4. Gampang digawa. Amarga kemul geni minangka piranti sing bisa nglindhungi kobongan sing lembut, bisa mateni geni kanthi oksigen kanthi cepet, ngontrol panyebaran bencana, lan uga bisa digunakake minangka artikel proteksi kanggo uwal sing tepat wektu, mula kemul kasebut peralatan sing penting banget kanggo peralatan pemadam kebakaran.

Spesifikasi

Produk iki gampang digawa, konfigurasi sing gampang, bisa digunakake kanthi cepet, lan minangka perlindungan lingkungan ijo, minangka pilihan pencegahan geni, pemadam kebakaran, lan penanganan darurat. "Luwih becik ora nggunakake, tinimbang ora duwe sawetara wektu.".

Fire-blanket-(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhengan produk