• Fireproof coating board (model: dc-a2-cd08)

    Papan lapisan tahan api (model: dc-a2-cd08)

    sistem plate sealing dc-a2-cd08 fireproof minangka jinis bahan tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan kami, tanpa ambu, tanpa halogen, kanthi tahan cuaca sing apik, kenceng asap lan kenceng hawa. Iki digunakake kanthi akeh ing tenaga nuklir, telekomunikasi listrik, metalurgi lan industri petrokimia. Amarga pambangunane gampang, mula bisa ngirit tenaga kerja lan nyuda biaya. Cocog banget kanggo ngganti kabel bagean sing penting ing awak.
  • Fire barrier

    Alangi geni

    Alangi geni anorganik Dc-a1-cd04 uga diarani alangi geni utawa lempeng tahan api sing ora gampang kobong. Papan iki digawe saka macem-macem bahan sing ora bisa dibakar kanthi nggunakake ilmiah lan pencet. Iki nduweni kinerja tahan api sing apik, wektu ora ngobong luwih saka 3 jam yen ana geni, kekuatan mekanik sing dhuwur, non bledosan, tahan banyu lan minyak, tahan korosi kimia sing kuat, non-beracun lan karakteristik liyane. Ing tes pembakaran alangan geni anorganik dc-a1-cd04, suhu api paling apik yaiku 1000 ℃ tanpa deformasi, kabeh indeks memenuhi persyaratan gb23864-2009, lan kinerja pembakaran tekan standar (incombustibility) sing ditemtokake ing GB / t2408 -2008. Alangi geni anorganik Dc-a1-cd04 utamane ditrapake kanggo nglindhungi geni lan misahake kabel kabel kanthi macem-macem level voltase nalika dipasang ing krenjang utawa jembatan Iki digunakake ing teknik kabel pembangkit listrik, perusahaan kimia, perusahaan peleburan wesi lan baja , tambang lan papan intensif kabel liyane ing China.
  • Fire stop module

    Modul mandheg geni

    Modul retardan geni Dm-a3-cd05 digawe saka bahan ekspansi tahan tahan api sing ora beracun lan proses khusus. Umume digunakake ing kabel listrik, kabel lan peralatan listrik sing ana ing geni, listrik, komunikasi, metalurgi, petrokimia lan industri liyane.