• Explosion proof mastic

    Mastic bukti bledosan

    Produk iki minangka jinis ireng, tanpa pelarut (tanpa rasa), perlindungan lingkungan, ora cilaka kanggo awak manungsa, katon lendir sing ora teratur. Iki digunakake ing pertahanan nasional lan minyak, industri kimia, pompa bensin, gardu, gudang mbebayani lan papan mbebayani liyane, minangka tabung utawa kabel kabel
    Iki digunakake kanggo isolasi lan panyegelan sing bisa diledhot. Bisa digunakake kanggo mbungkus kawat, sendhi, kabel, pipa, kawat lemah, lsp. Kanggo nyegah kobongan.
  • Fire retardant tape

    Pita tahan api

    Produk iki cocog kanggo nyegah kabel listrik lan kabel komunikasi, sing penting banget kanggo ngilangi bebaya sing didhelikake, supaya operasi normal saluran transmisi lan distribusi listrik lan jalur komunikasi. Pita tahan api perekat diri sing diproduksi dening perusahaan kami minangka jinis produk tahan api anyar kanggo kabel listrik lan komunikasi. Keuntungan saka kinerja tahan geni lan tahan geni, adhesif dhewe lan operasional. Panggunaan non-beracun, tanpa rasa lan bebas polusi, lan ora mengaruhi kapasitas nggawa kabel saiki ing operasi kabel. Amarga pita geni tahan api adhesive digunakake kanggo mbungkus permukaan selubung kabel, nalika ana geni, bisa cepet nggawe lapisan karbonisasi kanthi resistensi oksigen lan insulasi panas, sing kanthi efektif nyegah kabel kasebut ora kobong.