• Cable fire retardant coating

    Lapisan tahan api kabel

    Lapisan tahan api kabel tipe CDDT-AA minangka jinis lapisan tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut standar Menteri Keamanan Umum GA181-1998. Produk kasebut digawe saka kabeh jinis tahan api, plastik lan liya-liyane. Iki minangka kabel banyu lan listrik sing maju ing negara kasebut. Produk iki bisa ngasilake jampel busa spons sing seragam lan padhet nalika digawe panas. Bisa nyekat lan mblokir panyebaran lan panyebaran nyala kanthi efektif, lan nglindhungi kabel lan kabel. Keuntungan utamane yaiku: perlindungan lingkungan, ora ana polusi, ora beracun lan tanpa rasa, ora ana ancaman kanggo kesehatan personel lapisan. Produk iki uga nduweni ciri nutupi tipis, adhesi sing kuat, keluwesan sing apik, lan fungsi isolasi lan anti korosi sing apik.