Lapisan tahan api kabel

Lapisan tahan api kabel tipe CDDT-AA minangka jinis lapisan tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut standar Menteri Keamanan Umum GA181-1998. Produk kasebut digawe saka kabeh jinis tahan api, plastik lan liya-liyane. Iki minangka kabel banyu lan listrik sing maju ing negara kasebut. Produk iki bisa ngasilake jampel busa spons sing seragam lan padhet nalika digawe panas. Bisa nyekat lan mblokir panyebaran lan panyebaran nyala kanthi efektif, lan nglindhungi kabel lan kabel. Keuntungan utamane yaiku: perlindungan lingkungan, ora ana polusi, ora beracun lan tanpa rasa, ora ana ancaman kanggo kesehatan personel lapisan. Produk iki uga nduweni ciri nutupi tipis, adhesi sing kuat, keluwesan sing apik, lan fungsi isolasi lan anti korosi sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Lapisan tahan api kabel
Model Spesifikasi 25kg / barel
Lingkup Aplikasi Digunakake sacara wiyar kanggo kabel lan kabel perawatan tahan api ing pembangkit listrik, industri lan

pertambangan, telekomunikasi lan bangunan sipil;

uga bisa digunakake kanggo nglindhungi geni kayu

struktur, struktur logam, lan gampang kobong

substrat ing teknik bawah tanah.

Kaluwihan Produk 1. Film lancip lan resistensi geni sing apik banget2. Konstruksi sing gampang, nyikat, nyemprot lsp.

3. resistensi geni sing apik lan tahan banyu

4. Lapisan busa spons sing seragam lan padhet dibentuk sawise diobong,

sing duwe efek insulasi geni lan panas sing signifikan

Pambuka

Lapisan tahan api kabel tipe CDDT-AA minangka jinis lapisan tahan api anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut standar Menteri Keamanan Umum GA181-1998. Produk kasebut digawe saka kabeh jinis tahan api, plastik lan liya-liyane. Yaiku kabel banyu lan listrik sing maju ing negara kasebut.

Produk iki digunakake kanggo perawatan kabel lan kabel sing tahan kebakaran ing pembangkit listrik, tambang, telekomunikasi lan bangunan sipil. Uga bisa digunakake kanggo nglindhungi kobongan bahan dasar sing gampang terbakar saka struktur kayu, bangunan struktur logam lan rekayasa lemah.

Konstruksi

Sadurunge nggawe lapisan tahan api kabel, bledug sing ngambang, rereged minyak lan pengeringan ing permukaan kabel bakal diresiki lan dipoles, lan pambentukan lapisan tahan api bisa ditindakake sawise permukaan garing.

Lapisan tahan api kanggo kabel kudu disemprot lan disapu, lan banjur dicampur lan digunakake kanthi rata. Nalika lapisan rada kenthel, bisa diencerke banyu cukup kanggo nyemprot.

Lapisan anti banyu lan anti polusi kudu dilindhungi ing wektu lan sadurunge konstruksi.

Kanggo kabel lan kabel kanthi kulit plastik lan karet, kekandelan lapisane 0,5-1 mm, lan jumlah lapisane udakara 1,5 kg / m, kanggo kabel terisolasi sing dikemas karo kertas minyak, lapisan kain kaca kudu dibungkus luwih dhisik , lan banjur nutupi lapisan kasebut. Yen konstruksi ditindakake ing njaba ruangan utawa ing lingkungan sing lembab, varnish sing cocog bakal ditambahake.

Kemasan lan Transportasi

Lapisan tahan api kabel bakal dikemas ing laras logam utawa plastik.

Lapisan tahan api kabel kudu disimpen ing lingkungan sing adhem, garing lan berventilasi.

Nalika ngeterake, produk kasebut kudu dilindhungi saka srengenge.

Periode panyimpenan efektif saka lapisan kabel tahan api yaiku setaun.

Indeks Kinerja

2840
3
Cable fire retardant coating (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhengan produk