about-us-factoryWeicheng Fire Pencegahan Technology Group Co., Ltd. minangka perusahaan kimia sing melu pangembangan lan produksi peralatan pemadam kebakaran lan bahan tahan api, kanthi fasilitas lan peralatan produksi dewasa. Perusahaan kasebut duwe departemen teknologi, departemen produksi, departemen inspeksi kualitas, departemen manajemen perusahaan, departemen layanan sawise-penjualan, departemen pemasaran, departemen pemasaran, departemen finansial, departemen sumber daya manusia. Liwat sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000, sistem kualitas ketat njamin kualitas lan stabilitas produk sing dhuwur.

Ana 22 jinis ing 5 seri produk perusahaan kita, sing wis didol menyang Shandong, Beijing, Tianjin, Hebei, telung provinsi wétan, Mongolia Batin, Xinjiang, Gansu, Ningxia, Shanxi, Anhui, Guizhou, Hubei, Hunan, Chongqing, Guangdong, Guangxi, Fujian lan 20 propinsi liyane lan wilayah otonom, kalebu material plugging organik fleksibel, bahan plugging tahan api anorganik, tas tahan api, tas tahan api, bahan pelapis tahan api struktur ultra-tipis ing njero ruangan, struktur baja luar ruangan lan njero ruangan lapisan tahan api, lapisan tahan api kabel lan produk unggulan liyane seneng reputasi ing China. Kabeh produk wis lulus ujian ketat pusat penilaian kualifikasi produk geni saka Kementerian Keamanan Umum Republik Rakyat China, lan lulus inspeksi pengawasan kualitas nasional lan Pusat Inspeksi kanggo sistem pemadam kebakaran tetep lan komponen tahan api, lan kinerja resistensi geni lan indikator kinerja utama wis nggayuh utawa ngluwihi standar nasional sing relevan.

Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake filosofi bisnis "tulus minangka landasan keramahan, iman minangka cara bisnis", ing desain produk, produksi lan penjualan, tundhuk karo kabeh proses, multi link demi pelanggan. "Layanan omah "Lan" pangowahan kanggo pelanggan ".

Kita yakin tenan, yen kanggo pertimbangan pelanggan, iman sing apik minangka dhasar, urip sing tulus, dadi kanca sampeyan.

Kualifikasi

certificate-(11)
certificate-(5)
certificate-(10)
certificate-(13)
certificate-(4)
certificate-(9)
certificate-(8)
certificate-(3)
certificate-(15)
certificate-(14)
certificate-(2)
certificate-(1)
certificate-(7)
certificate-(6)