weicheng-2
weicheng-11
weicheng-3
about-left

Sugeng Rawuh ing WEICHENG

kanthi katresnan & pengabdian

Weicheng Fire Pencegahan Technology Group Co., Ltd. minangka perusahaan kimia sing melu pangembangan lan produksi peralatan pemadam kebakaran lan bahan tahan api, kanthi fasilitas lan peralatan produksi dewasa. Perusahaan kasebut duwe departemen teknologi, departemen produksi, departemen inspeksi kualitas, departemen manajemen perusahaan, departemen layanan sawise-penjualan, departemen pemasaran, departemen pemasaran, departemen finansial, departemen sumber daya manusia. Liwat sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000, sistem kualitas ketat njamin kualitas lan stabilitas produk sing dhuwur.

sinau luwih lengkap

fitur kita

Kita yakin tenan, yen kanggo pertimbangan pelanggan, iman sing apik minangka dhasar, urip sing tulus, dadi kanca sampeyan.

  • High Quality

    Kualitas Tinggi

    Liwat sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000, sistem kualitas ketat njamin kualitas lan stabilitas produk sing dhuwur.
    sinau luwih lengkap
  • High Reputation

    Reputasi Dhuwur

    Lapisan tahan api struktur njero ruangan lan njobo ruangan, lapisan tahan api kabel lan produk terkemuka liyane duwe reputasi apik ing China.
    sinau luwih lengkap
  • Based on Sincerity

    Adhedhasar Tulus

    Ing desain produk, produksi lan penjualan, perusahaan kasebut mesthi nganut filosofi bisnis "orientasi kejujuran lan integritas adhedhasar"
    sinau luwih lengkap

Produk Kita

Ana 22 jinis ing 5 seri produk perusahaan kita.

WeiCheng Warta

Weicheng Fire Pencegahan Technology Group Co., Ltd. minangka perusahaan kimia sing melu pangembangan lan produksi peralatan pemadam kebakaran lan bahan tahan api